donderdag 29 januari 2009

Reclame of een goed doel?


GOEDE
DOELEN

Afgelopen jaren hebben wij veel geld in reclame gestoken. Onder andere telefoongids, google adwords en andere kleine advertenties. Dit omdat wij natuurlijk pas enkele jaren (inmiddels 6 jaar) de praktijk hadden overgenomen.


Maar is dat wel zo belangrijk?

Wij (bata4en) hebben vorig jaar besloten om bijna geen geld meer in onafhankelijke reclame te steken. Veel liever horen wij vertellen dat wij 'het goed gedaan hebben....' Dat is natuurlijk ook een vorm van reclame. Het geld dat wij overhielden besteden we aan maatschappelijk goede doelen. Dit kan regionaal, maar ook internationaal of vak-/beroeps gerelateerd zijn.

Zo steunden wij dit jaar indirect de Dierenbescherming (door 80 dieren zonder winstoogmerk te behandelen) en direct Greenpeace, Oxfam Novib, Stichting Hulphond (750 euro) en Gunjar project in het zuiden van Gambia (450 euro). Deze laatste stichting installeert twee pompen op zonnecollectoren om de zeer grote groentetuinen van zo'n 80 gezinnen te voorzien van water. De mensen kunnen dan hun eigen eten verbouwen en eventueel wat verkopen....

-------------------------------

Ook u kunt dit laatste project (GUNJAR) steunen door een geldbedrag(je) te storten op:

•RABO
•1052 67 546
•Inz GUNJUR

-------------------------------

Enkele foto's"
Geen opmerkingen: