vrijdag 7 september 2007

Heeft uw hond stress?

Ook geschikt voor vuurwerkangst... Wel 1 maand voor einde van het jaar mee beginnen.

Uw hond voelt zich op z'n gemak... overal en altijd

Na de DAP Verdamper en de DAP Spray is er nu ook de DAP Halsband.
DAP Halsband is buitengewoon geschikt voor de preventie en bestrijding van diverse vormen van stress en angst bij honden binnens- en buitenshuis. Met name voor het wennen van pups aan hun nieuwe thuis en voor een soepel en probleemloos verloop van de socialisatiefase is DAP Halsband de uitkomst!

DAP Halsband bevat een synthetische vorm van het Dog Appeasing Pheromone, een feromoon dat door de zogende moederhond wordt afgegeven om haar pups gerust te stellen.DAP Halsband werkt op een natuurlijke manier en heeft – in tegenstelling tot veel medicijnen – géén vervelende bijwerkingen. Het is veilig en zelfs geschikt voor pups, zwangere teven en honden die medicijnen gebruiken.
DAP Halsband wordt geleverd in twee presentaties: voor de pup en de kleine hond, en voor de middelgrote en grote hond. De DAP Halsband kan naast de DAP Verdamper worden toegepast, zowel voor een aanvullende behandeling buitenshuis als voor een sterker effect binnenshuis.De halsband blijf ongeveer 4 weken werkzaam.
DAP producten hebben geen invloed of neveneffecten op mensen!

1 opmerking:

Unknown zei

Onze hond heeft zo'n wonderband, hij helpt echt, ze heeft buiten heel wat meer zelfvertrouwen gekregen, binnenshuis was er al niks mis met haar.
Even ter verduidelijking : het is een niet gesocialiseerde, mishandelde hond van 3 jaar uit Turkije.
Mijn vraag is: wie weet waar de goedkoopste verkocht wordt?
Ik heb al 19,95 betaald, 24,95 en 29,95.
Aangezien hij maar 4 weken werkzaam is, is het de moeite waard om dit te weten.
Alvast bedankt !
Rita.